06-39444996 

anke@letterlijklangelaan.nl  

Ghostwriting

Jij hebt iets te vertellen. Want je bent goed in wat je doet en gepassioneerd over waarom je dat doet. Je hebt niet alleen aspiratie, maar vooral ook inspiratie. En jouw inspiratie triggert die van mij. Geïnspireerde mensen hebben immers altijd goede verhalen en die schrijf ik graag op, in jouw naam. Jij hebt immers al je tijd en aandacht nodig voor jouw passie en kwaliteiten, dus zet ik die van mij - met veel plezier - in voor het benodigde schrijfwerk.

Hoe dat werkt?

We plannen een aantal interviewsessies in, afhankelijk van de vorm waarin je jouw verhaal wilt publiceren. Voor een boek zijn natuurlijk meer sessies nodig dan een column, blog of speech. Tijdens die sessies vertel jij vrijuit, terwijl ik ons gesprek opneem. Tussendoor noteer ik treffende steekwoorden en stel ik aanvullende of sturende vragen. Na elke sessie werk ik ons gesprek uit in een concepttekst, die jij kritisch bekijkt.

Naar aanleiding van jouw reactie pas ik de tekst aan en zo komen we uiteindelijk tot een definitief verhaal waarin jij jezelf helemaal herkent en waar je dus vol overtuiging jouw naam onder kunt zetten.

Ghostwriter voor Fajah Lourens

Als ghostwriter schreef ik bijvoorbeeld twee bestsellers van Fajah Lourens (bekende Nederlandse fitgirl, dj en actrice):

  • Killerbody dieet – Slank in 12 weken (Kosmos Uitgevers, 2016, meer dan 200.000 stuks verkocht in binnen- en buitenland)
  • Killerbody 2 – 100 slanke en snelle recepten (Kosmos Uitgevers, 2017, meer dan 25.000 stuks verkocht)

“Al mijn stukken zijn herschreven door een geweldige schrijfster. Toen ik alle stukken terugkreeg, stroomden de tranen over mijn wangen. Zó mooi en verhelderend. Eindelijk een simpele vertaling voor al die te moeilijke stof.”

Fajah Lourens
bekende Nederlandse fitgirl, dj en actrice

Columns

Ook schreef ik verschillende columns uit naam van de Managing Director Industry bij TNO, voor het journalistieke platform Innovation Origins.